Helene tai Hele sinulle

 

Olen Helene Auramo, 36-vuotias kahden pienen lapsen äiti, yrittäjä ja yksi Slushin ja Liike Nyt:n perustajista.

Olen ollut yrittäjänä jo yli 10 vuotta. Aloitin 25-vuotiaana yrittämisen perustamalla Suomen ensimmäisen sosiaalisen median toimiston muutaman opiskelijakaverini kanssa. Olen ollut mukana perustamassa myös Indiedays-blogiportaalia, jonka Kaleva osti pari vuotta sitten.

Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri (KTM) ja taiteiden ylioppilas. Suoritin Harvardissa hallitusammattilaisen kurssin vuonna 2016. Aika Harvardissa laajensi maailmankatsomustani ja näin miten erilaiset ajatukset synnyttävät uusia oivalluksia. Lisäksi olen health coach ja parhaillani opiskelen myös meikkaajaksi.

Olen utelias ja haluan oppia joka päivä uutta. Asenteeni on positiivinen ja otan kaikki asiat oppimisen kautta. Ilman kaikkia kokemuksiani, en olisi tässä.

Näitä et tiennyt minusta vielä:

  • Olen valmistunut Kauppakorkeakoulusta kauppatieteiden maisteriksi (KTM), mutta pääsin opiskelemaan myös Medialaboratorioon (taiteiden maisteriksi). Olen nähnyt ja oppinut, että parhaat ideat ja tulokset saadaan aikaiseksi silloin kun tehdään yhdessä asioita erilaisten ihmisten kesken.

  • Olen voittanut yritykselläni Mobile 2.0 -tapahtuman parhaimman startup-palkinnon.

  • Perheellämme ei ole autoa. Käytän joukkoliikennettä päivittäin ja kesäisin/keväisin sähköpotkulautaa. Vapaa-ajalla harrastan dronetusta ja luen paljon.

  • Minulla on ollut oma teknologiapalsta IMAGE-lehdessä.

  • Menetimme kotimme homeelle, joten olemme joutuneet asumaan perheeni kanssa kohta vuoden evakossa. Taloa korjataan parhaillaan.