Helene tai Hele sinulle

 
 

Olen Helene Auramo, 36-vuotias kahden lapsen äiti, yrittäjä ja yksi SLUSHin ja Liike Nyt:n perustajista.

Olen ollut yrittäjänä jo yli 10 vuotta. Aloitin 25-vuotiaana yrittämisen perustamalla Suomen ensimmäisen sosiaalisen median toimiston muutaman sen ajan opiskelijakaverini kanssa.

Olen myös yksi Indiedays-blogiportaalin perustajista. Kaleva osti sen pari vuotta sitten ja silloin myin omistukseni siitä.

Olen kauppatieteiden maisteri ja taiteiden yo. Suoritin Harvardissa hallitusammattilaisen kurssin vuonna 2016. Aika Harvardissa laajensi maailmankatsomustani ja näin miten erilaiset ajatukset synnyttävät uusia oivalluksia. Lisäksi olen health coach.


Olen utelias ja haluan oppia joka päivä uutta. Otan kaikki asiat oppimisen kautta ja olen kiitollinen joka päivä siitä mitä olen saanut kokea ja oppia. Ilman kaikkea sitä, en olisi tässä.

Näitä et tiennyt minusta vielä:

  • Olen valmistunut Kauppakorkeakoulusta kauppatieteiden maisteriksi (KTM), mutta pääsin opiskelemaan myös Medialaboratorioon (taiteiden maisteriksi). Olen nähnyt ja oppinut, että parhaat ideat ja tulokset saadaan aikaiseksi silloin kun tehdään yhdessä asioita erilaisten ihmisten kesken.

  • Olen voittanut yritykselläni Mobile 2.0 -tapahtuman parhaimman startup-palkinnon.

  • Perheellämme ei ole autoa. Käytän joukkoliikennettä päivittäin ja kesäisin/keväisin sähköpotkulautaa. Harrastan dronetusta ja  lukemista ja vapaa-ajalla teen meikkaajan tutkintoa.

  • Minulla on ollut oma teknologiapalsta IMAGE-lehdessä.

  • Menetimme kotimme homeelle, joten olemme joutuneet perheeni kanssa asua kohta vuoden evakossa.