Helene tai Hele sinulle

 
IMG_0370-Edit.jpg

Olen Helene Auramo, 36-vuotias kahden pienen lapsen äiti, yrittäjä ja yksi Slushin ja Liike Nytin perustajista.

Työurastani suurimman osan ajasta olen ollut yrittäjänä

Olen ollut yrittäjänä jo yli 10 vuotta. Aloitin 25-vuotiaana yrittämisen perustamalla Suomen ensimmäisen sosiaalisen median toimiston muutaman opiskelijakaverini kanssa. Olen ollut mukana perustamassa myös Indiedays-blogiportaalia, jonka Kaleva osti pari vuotta sitten. Viimeisimpänä toimin Marketin Clinicillä VP:nä ja sitä ennen Okimo Clinicillä toimitusjohtajana. Työtaustastani löydät lisää Linkedin:stä

Poikkitieteellinen taustani on etu, kun pitää ajatella laatikon ulkopuolelta

Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri (KTM) ja taiteiden ylioppilas. Suoritin Harvardissa hallitusammattilaisen kurssin vuonna 2016. Aika Harvardissa laajensi maailmankatsomustani ja näin, miten erilaiset ajatukset synnyttävät uusia oivalluksia. Lisäksi olen health coach ja parhaillani opiskelen myös meikkaajaksi.

Olen utelias ja haluan oppia joka päivä uutta. Asenteeni on positiivinen ja otan kaikki asiat oppimisen kautta. Ilman kaikkia kokemuksiani en olisi tässä.

Näitä et tiennyt minusta vielä:

  • Olen voittanut yritykselläni Mobile 2.0 -tapahtuman parhaimman startup-palkinnon.

  • Perheellämme ei ole autoa. Käytän joukkoliikennettä päivittäin ja kesäisin/keväisin sähköpotkulautaa. Vapaa-ajalla harrastan dronetusta ja luen paljon.

  • Minulla on ollut oma teknologiapalsta IMAGE-lehdessä.

  • Menetimme kotimme homeelle, joten olemme joutuneet asumaan perheeni kanssa kohta vuoden evakossa. Taloa korjataan parhaillaan.