Q&A: Miksi juuri minut tulisi valita eduskuntaan?

Suomi saisi minusta rohkean, oma-aloitteisen ja luovan kansanedustajan.

facebook banneri2.png

Minua kutsutaan usein (mm. työkavereideni toimesta) visionääriksi, jolla on hyvä sydän ja inhimilliset arvot ja joka ymmärtää elämää monelta eri kantilta. Minua on aina ohjannut halu palvella, ei oma ego. Se on mielestäni tärkeä piirre kansanedustajalle.

Olen opiskellut Helsingin kauppakorkeakoulussa ja Taideteollisessa korkeakoulussa. Olen myös päässyt Harvardiin tekemään hallitusammattilaisten kurssin. Olen ollut niin kaupan kassa, yrittäjä kuin toimitusjohtajakin ja johtoryhmän jäsen. Olen ollut perustamassa monia uusia juttuja Suomeen, joihin ei aluksi olla uskottu: ensimmäistä sosiaalisen median toimistoa, Indiedays-blogiportaalia, Slushia sekä viimeisimpänä poliittista liikettä nimeltä Liike Nyt.

Ymmärrän digitalisaation mahdollisuudet ja pystyn miettimään luovasti ratkaisuja laatikon ulkopuolelta. Tuon politiikkaan startup-asennetta ja -kokemusta: sidosryhmien kuuntelua ja osallistamista, nopeaa päätöksentekokykyä, kokeilukulttuuria sekä puoluerajat ylittävää yhteistyötä vanhat rakenteet unohtaen.

Haluan eduskuntaan, jotta voin varmistaa, että lapsillamme on hyvä tulevaisuus Suomessa.

Kuva on otettu minusta vuonna 2016 kun Uuno oli vatsassani. Minusta meidän aikuisten tulee tehdä kaikkemme, että lastemme tulevaisuus olisi mahdollisimman hyvä. Omilla lapsillani on äänioikeus vasta 2032 ja 2034. Siihen saakka heidän on voitava luottaa siihen, että aikuiset toimivat reilusti ja jättävät myös heille hyvän tulevaisuuden.

Kuva on otettu minusta vuonna 2016 kun Uuno oli vatsassani. Minusta meidän aikuisten tulee tehdä kaikkemme, että lastemme tulevaisuus olisi mahdollisimman hyvä. Omilla lapsillani on äänioikeus vasta 2032 ja 2034. Siihen saakka heidän on voitava luottaa siihen, että aikuiset toimivat reilusti ja jättävät myös heille hyvän tulevaisuuden.