PLANET STAY COOL

Mua on huolestuttanut jo hetken aikaa se, että me ei olla tehty riittävästi ilmastonmuutoksen torjumisen eteen. Ja uskon siihen, että moni ei tiedä mitä tarkalleen tulisi tehdä. 🌍

Screen Shot 2019-03-16 at 20.20.28.png

Koin voimakkaan ilmastoahdistuksen viime vuonna ja mietin, että mitä minä pieni nainen voisin asialle tehdä. Päätin sitten pyrkiä eduskuntaan ja samalla aloin kehitellä ideaa sivustosta, joka auttaisi ihmisiä siirtymään kohti ilmastoystävällisempää elämää. 💃Löysin mun elämääni Amin, joka on Instagramissa aktiivi @ilmastoahdistus-tilinsä kanssa. Me lyötiin hynttyyt yhteen 👭 ja alettiin kehittämään uutta saittia nimeltä Planet Stay Cool. Se tulee ulos tässä kuussa, mutta laitoimme jo Instagram-tilin ja FB-sivun pystyyn.

Haluan tehdä kaikkeni (ei vaan politiikassa ja oman elämäni ratkaisuissa), että ilmastonmuutos saataisiin torjuttua. Tää saitti on yksi etappi sillä matkalla. Ja se on tehty sua ja teitä varten. 💙