Ilmastoveivin paneeli pureutui päättäjien tahtotilaan ilmastonmuutoksen torjumisessa

Kuva: Ilmastoveivi2019

Kuva: Ilmastoveivi2019

Osallistuin viime viikolla 12.3. Liike Nytin edustajana Ilmastoveivi2019-kampanjan ilmastoaiheiseen vaalipaneeliin yhdessä eri puolueiden edustajien kanssa Töölönlahden jäällä.

Aihe oli vakava. Kuvassa minä ja Silvia Modig. Kuva: Ilmastoveivi2019

Aihe oli vakava. Kuvassa minä ja Silvia Modig. Kuva: Ilmastoveivi2019

Maailman ensimmäisessä pyörivässä jääkarusellipaneelissa käsiteltiin ilmastokysymyksiä ja konkreettisia ratkaisuja. Päällimmäisenä keskustelusta mieleeni jäi se, että halua on saada asioita aikaiseksi, mutta että konkreettiset toimenpide-ehdotukset puuttuvat.       

Mikäli et ole vielä allekirjoittanut Ilmastoveivi2019-kampanjan vetoomusta, tee se! Ilmastoveivi2019 on puoluepoliittisesti sitoutumaton ilmastokampanja koko Suomelle, minkä tavoitteena on vaatia kestävämpää ilmastopolitiikkaa EU:ssa hyödyntämällä Suomen EU-puheenjohtajakautta ilmastopolitiikan kiristämiseksi.     

Meillä Liike Nytillä on käynnissä ilmastonmuutoskysely, jossa esitellään ajatuksiamme ilmastonmuutoksen torjumiseksi sekä äänestetään, mitkä teemat ovat nettipaneelimme mielestä tärkeimpiä edistettäviä asioita.

Liity nettipaneeliimme ja käy vastaamassa!