Muiden suusta: millainen on Helene Auramo?

Joskus on parempi muiden antaa kertoa, millainen itse on. Persoonallisuusanalyysi ja suora palaute entisiltä alaisilta saavat tällä kertaa puhua puolestani.

DISC-persoonallisuusanalyysia käytetään itsetuntemuksen ja viestinnän kehittämiseen. Se kertoo, millainen ihminen on vuorovaikutustilanteissa ja millaiset hänen toimintatapansa ovat. Sitä käytetään apuna yksilö-, johtajuus- ja ryhmäkehityksessä.

DISC-testin mukaan sijoitun nelikentässä tänne:

heleneauramodisc.png

Olen siis punaista, hallitsevaa ihmistyyppiä, mutta kuitenkin melko lähellä keltaista, vaikuttavaa tyyppiä. Useimmista meistä löytyy useampaa tyyppiä. Minussa on aina ollut useita puolia, jotka tukevat hyvin toisiaan.

Minä olen suora ja jämäkkä, mutta samalla innostunut ja optimistinen. Olen paitsi luova myös päättäväinen. Siksi saan paljon aikaan ja uuden vieminen käytäntöön sujuu minulta luonnostaan.

Vaadin paljon niiltä, kenen kanssa teen töitä – myös itseltäni –, mutta olen samaan aikaan empaattinen. Haluan aina ymmärtää ihmisiä. Siksi uskon osallistamiseen.

Kun siirryin edellisestä työstäni politiikan pariin, entiset työkaverini kertoivat minusta ja kanssani työskentelemisestä seuraavaa:

On ollut upea seurata sun kaltaista super-yrittäjää näin läheltä useamman vuoden. Oon oppinut sulta valtavasti erityisesti rohkeudesta ja itseensä uskomisesta. Olet varmasti yksi inspiroivimmista ja aidoimmista ihmisistä, kenet olen tavannut.

Oon oppinut sulta ihan älyttömästi näiden vuosien aikana. Arvostan rohkeuttasi ja sitä, että uskallat seurata sydäntäsi ja tehdä, mistä oikeasti nautit.

Erityisesti sun kyky hahmottaa monimutkaisia asioita, rohkeus tarttua haasteisiin, halu ratkoa pulmia ja kyky käynnistää asioita ja hankkeita ovat inspiroineet minua.

Jos ohjaksissa on noin ystävällinen, näkemyksellinen, innostunut, hauska, aikaansaava, kunnianhimoinen ja hyvällä tavalla hullu tyyppi, täytyy syntyä jotain hyvää. Se tapa, miten innostut täysillä ja aidosti kaikesta uudesta, haluat kokeilla itse, tietää kaikesta kaiken ja hypätä tuon tuosta tuntemattomaan on tosi tarttuvaa ja ollut iso inspiraation lähde mullekin.

  • Rohkeus.

  • Itseensä uskominen ja oman sydämen seuraaminen.

  • Tuntemattomaan hyppääminen.

  • Näkemyksellisyys.

  • Uteliaisuus.

  • Kyky hahmottaa monimutkaisia asioita.

  • Halu ratkoa ongelmia.

  • Aloitekyky.


Uskon, että nämä piirteet antavat minulle erinomaisen lähtökohdan toimia kansanedustajana, sinun äänesi edustajana seuraavat neljä vuotta.

Uskotko sinä?

Helene Auramo