Ole se muutos, jonka nähdä

_Hele, Jolle ja Nora yhteiskuva.png

Mikään ei muutu, jos maailmassa ei ole niitä hieman hulluja tyyppejä, jotka uskaltavat lähteä muuttamaan maailmaa. Vastavoimat tulevat aina vastaan, mutta uskomme, että hyvät ideat puskevat aina lopulta läpi. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan, miten muutos käynnistetään ja viedään eteenpäin.

Agenda:

  • Miten Slush ja ensimmäinen sosiaalisen median toimisto syntyi? Miten ensimmäinen suomalainen Indiedays-blogiportaali syntyi? Mitä haasteita kohtasin ja miten ne voitettiin? Miksi ja miten Liike Nyt on muuttaa politiikkaa? - Helene Auramo

  • Mitä olen oppinut tapahtumayrittäjänä olemisesta? Miten ovat syntyneet esimerkiksi Arsenal - Man City stadikalla ja Arctic Invitational. Miten olen haastanut itseäni? - Joel Harkimo

  • Keskustelua politiikan muutoksesta
    Nora Stenvall alustaa. Keskustelussa mukana Helene Auramo & Joel Harkimo

Tilaisuus järjestetään 2.4.2019 klo 19-20 Facebook livenä.

https://www.facebook.com/events/395255487920445/

 
Helene Auramo