Vaalivideo eetterissä

Olen aina halunnut tehdä asioita vähän eri tavalla, omalla tavallani, olemalla oma itseni.

Olen ollut mukana perustamassa monia yrityksiä ja organisaatioita, aloittamassa uutta, mitä kukaan ei ole aiemmin tehnyt – Slushia, Suomen ensimmäistä sosiaalisen median toimistoa ja montaa muuta.

Kukaan ei voi kuitenkaan yksin saada aikaan muutosta. Siihen tarvitaan aina useampia. Vaikka olen kulkenut omia reittejäni, olen aina saanut ihmisiä mukaan. Se on ollut mun juttujen pelastus.

Kun lähdin perustamaan uutta poliittista liikettä Liike Nytiä, moni koki punaisen langan olevan hukassa. Miksi minä yhtäkkiä halusinkin mukaan politiikkaan? Mulla oli aina ollut liikeideoita, mutta nyt minulla olikin idea liikkeestä.

Itselleni syy siihen on hyvin yksinkertainen. Haluan olla osa sitä muutosta, jonka haluan politiikassa nähdä. Enemmän ihmisten kuuntelua ja vuoropuhelua, aitoutta ja rehellisyyttä. Ihmisten tulee saada olla mukana päätöksissä, joita Suomessa tehdään harva se päivä.

Mä olen kokenut elämässäni voittoja ja tappioita, onnistumisia ja menetyksiä. Ne kaikki ovat opettaneet minulle nöyryyttä ja ymmärrystä siitä, että asioissa on aina monia ulottuvuuksia. Siksi kaipaan aitoa ja rehellistä otetta – myös vaalivideoihin.

Sillä ajatuksella syntyi oma videoni. Halusin omalta osaltani näyttää, mitä löytyy pintaa syvemmältä siitä ihmisestä, joihin toivon teidän luottavan seuraavat neljä vuotta.

Vaalivideotani ei ole tehty isolla budjetilla ison mainostoimiston kanssa, vaan talkoomeiningillä ammattilaiskavereiden avulla. Kiitos siitä kaikille! Lopputulos on upea.  

Jo nyt videota on katsottu Facebookissa yli 10 000 kertaa, ilman senttiäkään mainosrahaa. Video löytyy myös Youtubesta, ja se on jaettu Twitterissä ja LinkedInissä.

Ai saako jakaa?

No ehdottomasti, teet minut sillä erittäin iloiseksi! Kiitos jo etukäteen.

Helene Auramo