Allekirjoitettu: Translain kansalaisaloite ja sateenkaarikansanedustaja-ehdokassitoumus

Screen Shot 2019-03-30 at 17.57.04.png

Tasa-arvo on minulle tärkeä arvo. Se koskee kaikkia, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai etnisestä taustasta riippumatta.

Voimassa oleva translaki ei nykyisellään ole ihmisoikeuksien mukainen. Kannatan translain uudistusta ja olen allekirjoittanut “Kuuluu kaikille” -kampanjan kansalaisaloitteen. Sitoudun toteuttamaan lakiuudistuksen eduskunnassa.

Sitoumustani osoittamaan olen allekirjoittanut myös Seta ry:n sateenkaarikansanedustaja-ehdokassitoumuksen. Se tarkoittaa, että pidän esillä yhdenvertaisten oikeuksien toteutumista kaikilla elämän alueilla, translain kokonaisuudistusta ja intersukupuolisten hyvinvoinnin parantamista ja edistän sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeuksia.

 

  


Helene Auramo