RealityTET

realitytet6.png

“Poliitikot ovat niin kaukana tavallisten ihmisten arjesta, eivätkä siksi osaa tehdä oikeita päätöksiä.”

Näin mietin pari vuotta sitten, kun kutsuin poliitikkoja tutustumaan yrityksemme arkeen TET-harjoittelun muodossa. Asia ei koskaan konkretisoitunut, sillä kiinnostusta ei käytännössä ollut ollenkaan – yksi ainoa kansanedustaja ilmaisi kiinnostuksensa!  

Asia muistui tällä viikolla mieleeni. Päätin, että koska olen itse nyt tavoittelemassa paikkaa kansanedustajana, toteutan asian nyt toisinpäin.

Mistä on kyse?


Arkadianmäen realityTET

Ovatko päättäjät etääntyneet jo liian kauas todellisuudesta? Miten voi tehdä päätöksiä lasten, vanhusten, maanviljelijöiden, maahanmuuttajien, masentuneiden, yrittäjän tai vaikka pörssiyhtiön eduksi, jos ei tunne heidän arkeaan? 

Rukkaset käteen, kädet tiukasti lapion varteen ja todellisuus haltuun – tämä on seuraavan vaalikauden suurin reality check, #realityTET!

Jos tulen valituksi eduskuntaan, ensitöikseni ilmoittaudun TET-harjoitteluun seuraaviin seitsemään paikkaan:

  1. Päiväkoti

  2. Erityisluokka (peruskoulu)

  3. Vanhusten hoitokoti

  4. Pakolaisten vastaanottokeskus

  5. Mielenterveystyötä tekevä taho

  6. Yksityisyrittäjä tai pienyrittäjä

  7. Pörssiyritys

Nora Stenvall (Liike Nyt), Ville-Veikko Rantamaula (Keskusta), Wille Rydman (Kokoomus), Jenni Karjalainen (SDP) ja Pekka Haavisto (Vihreät), teidät on haastettu mukaan! 

Kenet muut sinä haluaisit nähdä, ja missä työhanskat kädessä? Kommentoi ennen vaalisunnuntaita, niin yritykset sekä ehdokkaat ehtivät ilmoittautua mukaan. Kommentoi sosiaalisessa mediassa käyttäen hashtagia #realityTET. Jaa alkuperäinen postaus www.facebook.com/heleneauramo1 -sivulta.

Ole mukana luomassa suurta reality checkiä poliitikoille seuraavalla vaalikaudella!

https://www.heleneauramo.com/realitytet

Helene Auramo