Kiitos luottamuksestanne!

57484981_10156895791471224_1345968890013810688_n.jpg

Vaali-ilta oli täynnä innostusta ja epäuskoisuutta. En voinut käsittää sitä määrää ääniä ja luottamusta, minkä sain. Kiitos kaikista niistä 3560 äänestä, ihan jokaisesta. Se on uskomattoman monta ääntä sille, että minä saisin edustaa niin monta teistä eduskunnassa. 

Harva ensikertalainen saa niin paljon ääniä. Taakseni jäi monta yleisesti tunnettua poliitikkoa.

En ole itkenyt tai ollut surullinen siitä, ettei minua valittu. Niin sen kuului mennä. Eduskuntaan pääsy ei ole kilpailu vaan sinne valitaan ne, ketkä ovat parhaita edustaamaan suomalaisia suomalaisten mielestä juuri sillä hetkellä. Minä en ollut yksi heistä. Vielä. Mutta toivon, että joku päivä olisin.

Koska äänimäärä oli näin kova, koen suuren vastuun siitä, että, minun tulee jatkaa tällä tiellä. Joku aiheistani tai jossakin mitä teen on saanut aikaan sen, että uskotte minuun ja haluatte minun edustavan teitä. Näin olen saanut myös lukea niistä lukuisista viesteistä, mitä olen saanut teiltä.

Olin lomalla muutaman päivän ja sain tänä aikana kirkastettua omia ajatuksiani.

Haen nyt ensiksi töitä, sillä minulla ei ole mitään palkkatyötä. Jotta olisin ollut teille hyvä edustaja, en ottanut töitä vastaan alkuvuodesta, jotta sain opiskeltua politiikkaa riittävästi. Jos olisin päässyt sisään, minulla olisi ollut valmiudet toimia siellä mielestäni riittävällä tasolla. 

Mutta nyt siis olen työrintamalla laittanut verkot vesille ja etsin uusia tuulia. :)

Samalla haluan kuitenkin sanoa, että mikäli tilanteet eivät kovin paljon muutu, aion olla olla seuraavissa vaaleissa mukana. En aio luovuttaa. En itseni takia, vaan jokaisen minua äänestäneen takia. 

Jätä minulle yhteystietosi jos haluat olla ensimmäisten mukana kuulemassa jos/kun lähden uusiin vaaleihin ja heti kun minulle tapahtuu jotain uutta:

Kerro minulle jos
Helene Auramo