Helene on ehdokkaana siitä poikkeuksellinen, että hän ymmärtää sekä ilmastonmuutoksen haasteet (ja on sitoutunut auttamaan sen ennaltaehkäisemisessä), mutta samalla kannattaa yrittäjyyttä ja markkinataloutta. Hän näkee innovaatioilla ison roolin sekä ilmastonmuutoksen torjumisessa, mutta myös mahdollisuutena kaupallistaa suomalaisia tuotteita ja palveluita sekä luoda Suomelle kasvua.
— Alex Nieminen, Yrittäjä ja Liike Nytin perustaja
Helene edustaa uuden ajan päätöksentekoa. Tarvitsemme keski-ikäisten miesten tilalle vahvoja nuoria naisia, jotka saavat suunsa auki ja ottavat asioista selvää. Liike Nytin toimintapa näkyy Helenen koko elämässä. Hän ei haaveile paremmasta, vaan tekee asiat paremmaksi. Hänen ajattelustaan on syntynyt mm. start-up tapahtuma Slush ja Liike Nyt. Helenestä ei tule koskaan piinkovaa poliitikkoa. Helene on ihminen, äiti, puoliso ja ystävä. Sellaisena hän tulee pysymään kansanedustajana.
— Sarian Antila, Liike Nytin perustaja
Hele ryhtyy aina sanoista tekoihin.
— Tiina Zilliacus, yrittäjä
Helene on edelläkävijä. Hän ymmärtää teknologian mahdollisuudet ja tietää kuinka yhteiskuntaa kehitetään kestävällä tavalla. Hänen kaltaisen päättäjän Suomi tarvitsee.
— Karoliina Kähönen - Liike Nytin perustaja
Maailman muuttaminen vaatii idealismia, osaamista ja energiaa. Helenellä on nuo kaikki. Siksi hän on usein siellä, missä tehdään historiaa. Suosittelen lämpimästi äänestämään Helsingissä Heleneä.
— Mikael Jungner, toimitusjohtaja, Liike Nytin perustaja
Vain ihmiset, jotka ovat itse olleet yrittäjiä, tietävät, millaista yrittäjyys on. Helene on asioiden toteuttaja. Ihailen hänen taitoaan ottaa ohjat haltuunsa ja ratkaista tilanteen kuin tilanteen. Yrittäjyystaustan lisäksi koen, että Helene jakaa samat arvot kanssani myös ihmisenä. Yrittäjyyden peruspilareihin kuuluu tasa-arvo, kestävä kehitys, yhteisvastuu ja avoimuus.
— Jasmin Mishima, yrittäjä
Olen työskennellyt Helenen kanssa vuosia ja nähnyt läheltä miten hänen innostuksensa tarttuu ihmisiin. Helenen periksiantamaton yrittäjämainen asenne on juuri se mitä tarvitaan myös politiikassa, asioita todella saadaan tapahtumaan.
— Anssi Peltokangas, yrittäjä ja toimitusjohtaja
Helene oli esimieheni muutaman vuoden työskennellessäni Okimo Clinicillä ja Marketing Clinicillä. Helene on yksi inspiroivimmista ihmisistä mitä tiedän. Hän toimii myös erittäin reilusti omia alaisiaan kohtaan ja se näkyy päivittäisissä kohtaamisisssa sekä pidemmän ajan suunnitelmissa.
— Kalle Kaskinen, Sales Director
Minä olen tehnyt Helenen kanssa yhteistyötä kymmenen vuoden ajan. Hän lli toimitusjohtajana Okimo Clinicissä ja sai yrityksen kasvamaan. Sai jotain aikaan. Aikaansaavia ihmisiä eduskunnassa ei ole paljoa. Helene on loistava tyyppi!
— Hjallis Harkimo, Liike Nytin perustaja, yrittäjä